luni, aprilie 27, 2009

Frați de succes în New York

Gemenii Moldovan au adus faimă unui restaurant din New York.

Brice şi Petruş Moldovan, fraţi gemeni de origine română, în vârstă de 27 de ani, au devenit atracţia unuia dintre cele mai luxoase restaurante din New York. Petruş este maestru bucătar la “Russian Tea Room”, iar Brice este coordon atorul pretenţioasei locaţii. Numeroase vedete s-au declarat încântate de serviciile gemenilor, astfel că priceperea românilor a fost lăudată într-un articol din cotidianul New York Times.

Au făcut şcoala de bucătari la 13 ani
Născuţi într-o familie în care gătitul pentru musafiri era o tradiţie, cei doi fraţi s-au înscris la şcoala de bucătari pe când aveau doar 13 ani. Atunci, ei şi -au promis că vor ajunge celebri. În prezent, gemenii Moldovan îşi văd visul împlinit la un local de lux, “Russian Tea Room”. “Suntem foarte bine văzuţi aici, la restaurant. Petruş este bucătarul preferat al vedetelor care ne calcă pragul, în vreme ce eu sunt căutat în mod special pentru întâmpinarea clienţilor şi pregătirea băuturilor mai deosebite”, a povestit Brice Moldovan.

Trebuie totuşi să recunosc faptul că uneori mai fac şi lucruri nebuneşti. Îmi amintesc că, odată, am făcut un cocktail din vodcă, praf de curry şi lapte de cocos. Gustul cel puţin ciudat nu i-a adus succes”, a adăugat tânărul, care are acasă o colecţie de 200 de sticle de vodcă. “Când facem mâncăruri noi, le testăm unul pe celălalt înainte de a le include în meniu”, a povestit şi Petruş Moldovan.

Cât despre starurile pe care fraţii Moldovan le-au servit, acestea au fost încântate de prestaţiile românilor, devenind clienţi fideli ai restaurantului unde lucrează cei doi. “Am gătit la un moment dat pentru petrecerea actriţei Vanessa Williams şi a fost extrem de mulţumită. La fel şi Richard Gere, care a venit la restaurant după un spectacol pe care îl prezentase la New York. Este grozav tipul, foarte prietenos“, a încheiat Petruş.

Iar acum, ii trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu